Διασυλλογικός και OPEN αγώνας ποδηλασίας Βουνού – 13 Ιουλίου 2014 – Λαϊλιάς Σερρών

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο <<ΜΑΧΗΤΗΣ>> Σερρών διασυλλογικό και OPEN αγώνα ποδηλασίας βουνού στις 13 Ιουλίου 2014 στον Λαϊλιά Σερρών με εκκίνηση και τερματισμό το ορειβατικό καταφύγιο Λαϊλιά. Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες δόθηκε στις 10:00 η εκκίνηση των μικρών κατηγοριών και έπειτα, λίγο μετά τις 11:30, σύμφωνα με την προκήρυξη, δόθηκε η εκκίνηση της κατηγορίας παίδων και των OPEN κατηγοριών. Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο καλεντάρι του 2014 της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ για τις μικρές κατηγορίες και την κατηγορία παίδων, οι αθλητές της οποίας βρήκαν μια θαυμάσια ευκαιρία να προπονηθούν για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι τις ερχόμενες μέρες. Στις μικρές κατηγορίες (μίνι μικρά, μίνι μεγάλα, παμπαίδες) συμμετείχαν 7 αθλητές, στην κατηγορία παίδων συμμετείχαν 6 αθλητές και στις κατηγορίες OPEN συμμετείχαν 53 αθλητές. Συνολικά έλαβαν μέρος 66 αθλητές από την Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και την Πτολεμαϊδα.

DSC_0664b

1ος αθλητής αναδείχθηκε στην γενική κατάταξη ο Μολλά Χαρούν από την Κομοτηνή ενώ αρκετές διακρίσεις είχαμε και για τους αθλητές του <<ΜΑΧΗΤΗ>>. Ο Θεοδωρίδης Παντελεήμων στην κατηγορία μίνι μικρά κατετάγη 4ος, στην κατηγορία παίδων ο Γκόγκας Γεώργιος κέρδισε τον αγώνα παρά τα μηχανικά προβλήματα στο ποδήλατο του και ο Αβραμίδης Αλέξανδρος πήρε την 4η θέση. Στην κατηγορία εφήβων ο Αβραμίδης Γεώργιος κατέλαβε την 4η θέση, στην κατηγορία Ανδρών ο Σιούλας πολυχρόνης κατέκτησε την 4η θέση του βάθρου παρά την ποδηλατική αποχή του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και ο Τσατσάμης Γεώργιος κατέλαβε την 8η θέση ολοκληρώνοντας μία στροφή μόνο, από τις συνολικά 2 που έπρεπε να διανύσουν οι αθλητές. Άλλος ένας Αβραμίδης Γεώργιος στην κατηγορία 40+ κατέκτησε την 4η θέση και ο τσισμεντζόγλου Κωνσταντίνος (ταμίας του συλλόγου) στην ίδια κατηγορία, κατετάγη 7ος. Συνολικά ο <<ΜΑΧΗΤΗΣ>> συμμετείχε με 8 αθλητές σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες και εκπροσώπησε επάξια την ποδηλατική κοινότητα των Σερρών, καθώς ο Λαϊλιάς διαθέτει εδώ και αρκετά χρόνια μια φήμη ως ένα από τα καλύτερα βουνά για ποδηλασία βουνού και όχι μόνο.

DSC_0782b

Τέλος να ευχαριστήσουμε το ορειβατικό καταφύγιο στον Λαϊλιά για την φιλοξενία, και τους χορηγούς μας : κατάστημα λευκών ειδών η εκλογή, μικροζυθοποιία Σίρις που πρόσφερε δώρα στους πρώτους αθλητές, το κατάστημα ποδηλάτων <<το πετάλι>> που επίσης πρόσφερε δώρα στους πρώτους αθλητές και το τεχνικό πολυκατάστημα ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ για την τεχνική και υλική υποστήριξη. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους, η πραγματοποίηση του αγώνα θα ήταν ανέφικτη.

2014 MTB Lalias geniki

mtb-lalias- mini megaLa
mtb-lalias mini mikra
mtb-lalias-pampaides
mtb-lalias-paides
mtb-lalias-efivon
mtb-lalias-Andron
mtb-lalias-30 plus
mtb-lalias-40 plus
mtb-lalias-50 plus

Αθλητικός Ποδηλατικός Σύλλογος
Σερρών «ο ΜΑΧΗΤΗΣ»
Εργατικές κατοικίες ‘Κηφισιάς’
Οδός Σιγής ,62123 Σέρρες

Comments

comments