Σάρωσε η Ελλάδα στο βαλκανικό με τα παιδιά της SMF TEAM

Tο πιο γλυκό συναίσθημα και Εθνική υπερηφάνεια για την Ελλάδα. Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στην πρωτεύουσα της FYROM. 11 χώρες από την Βαλκανική χερσόνησο βρέθηκαν σε ένα πρωτάθλημα που αποδείχθηκε σκληρό και με υψηλό ανταγωνισμό. Αντωνιάδης Δημήτρης, Βροχίδης Αλέξανδρος και Μεταλλίδης  Χρήστος – 3 αθλητές της SMF TEAM συμπλήρωσαν την Εθνική ομάδα.

10704885_963257213701400_772776186_n (1)

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας την  συνόδευσαν άλλοι 8 αθλητές.

O Αντωνιάδης Δημήτρης στέφθηκε Βαλκανιονίκης για το 2014 κατακτώντας την 1η θέση στην γενική κατηγορία και 1η  στην κατηγορία κάτω των 23 ετών – 3ος ο Βροχίδης Αλέξανδρος στην κατηγορία κάτω των 23 ετών και 10ος ο Μεταλλίδης Χρήστος στην κατηγορία εφήβων . Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά όπως και σε όλη την Εθνική αποστολή και ιδιαίτερα στον ομοσπονδιακό αλλά και δικό μας προπονητή Κατσέλη Γιώργο. Σάρωσαν τα IDEAL RACE PRO καθώς κατέλαβαν τις πρώτες 6 θέσεις ανάμεσα στους 10 πρώτους αθλητές μαζί με τους αθλητές της  IDEAL GIGER και Πετρίδη Θοδωρή. Οι 3 αθλητές της SMF TEAM όπως και οι αθλητές της IDEAL GIGER που εκπροσώπησαν την Ρουμάνικη  Εθνική ομάδα αποδείχθηκαν οι κυρίαρχοι των αγώνων σε μια  διαδρομή δύσκολη καθώς το στοιχείο της κοφτερής πέτρας και η λάσπη επικρατούσαν σε όλη την διαδρομή.

Επόμενος σταθμός το Σαββατοκύριακο για την SMF TEAM με τους Αντωνιάδη και  Βροχίδη η Σαλαμίνα όπου θα λάβουν συμμετοχή σε αγώνες  UCI  κατηγορίας C2.

Comments

comments