Αττικό Κύπελλο Ορεινής ποδηλασίας 2014 – Ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Αττικό Κύπελλο Ορεινής ποδηλασίας – Silverback Racing, με συμμετοχή περισσότερων από 130 ποδηλατών, που απόλαυσαν μια διαφορετική, γρήγορη και τεχνική διαδρομή, στο Άλσος Κουταλά, στους πρόποδες του Υμηττού.  Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο «Θησέας» με την υποστήριξη της Athletic Progress και τουWorldofbike.

Start_Paidwn

Ο Γιώργος Δάντος ήταν ο νικητής του αγώνα των Ελίτ Ανδρών, που επικράτησε στο τελικό σπριντ του συναθλητή του στον ΠΕΣΑ «Αστέρας», Ανέστη Κουρμπέτη. Τρίτος ήταν ο Πέτρος Γκαζώνης (Worldofbike οff-road Team).  Εντυπωσιακός ήταν ο Παναγιώτης Σκυλοδήμος, ποδηλάτης της κατηγορίας Μάστερς.  Ο 45χρονος ποδηλάτης της ΑΕΚ, κρατήθηκε μέχρι τέλους με τους προπορευόμενους και κατά κάτι νεώτερους ποδηλάτες, ισοπεδώνοντας κυριολεκτικά τον ανταγωνισμό στην κατηγορία του.  Παρόμοιο σκηνικό και στις γυναίκες, με την Αθηνά Χατζηστύλη (ΑΟ Θησέας), προσφάτως τρίτη στο πρωτάθλημα Ελλάδος, να επικρατεί με άνεση, εκμεταλλευόμενη και τις απουσίες αρκετών μεγάλων ονομάτων στο χώρο της γυναικείας ορεινής ποδηλασίας.

Μαχητικά ξεκίνησαν και οι έφηβοι ποδηλάτες του αγώνα, όμως γρήγορα ο Σωτήρης Κατσικάρος (Πρωτέας) δημιούργησε διαφορά ασφαλείας του Στέφανου Βασιλαντωνάκη (Worldofbike οff-road Team), ενώ τρίτος ήταν ο Μπάμπης Ματιάτος. (ΑΟ Θησέας).

Στις υπόλοιπες κατηγορίες οι νικητές ήταν: Παίδες. Φραγγινέας Νικόλαος (ΑΟ Παράδεισος), Παμπαίδες. Ντόκος Σπύρος (Παναθηναικός), Μίνι Μεγάλα. Αρβανίτου Νικηφόρος (ΑΟ Θησέας), Μίνι Μικρά. Μερκουράκης Περικλής (ΑΟ Παράδεισος).  OPEN X-pert. Ανδρεόπουλος Νίκος, OPEN Fun. Μπερδεμπές Γιάννης, OPEN Kids. Λεούσης Νικόλαος.

Επόμενος αγώνας του Αττικού Κυπέλλου, μιας σειράς έξι συνολικά αγώνων σε πάρκα και δασικούς χώρους της Αττικής, στην Μάνδρα Αττικής στις 13 Ιουλίου 2014.  Φωτογραφίες από τον Θοδωρή Ερμήλιο, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Αποτελέσματα:

AttikoKypelloSilverbackRace1_Results

Download the PDF file .

 

Comments

comments