8ο SMF Sfendami Mountain Festival Results

smf_uci11

Το 8Ο SMF 2014 πήρε το βάπτισμα του πυρός με τα χρώματα της UCI .

Η αυλαία του φεστιβάλ άνοιξε με την εκκίνηση του αγώνα elite man- woman και με την συμμετοχή 43 αθλητών από 5 χώρες ,Ελλάδα , Σερβία ,Κύπρο ,Ρουμανία και Βουλγαρία.

Στον αγώνα elite man νικητής αναδείχτηκε ο Αντωνιάδης Δημήτρης αθλητής της SMF team με IDEAL RACE PRO, με δεύτερο τον Bojan Djurdjic και τρίτο τον Oprea-Ovidiu Tudor.
Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν από την Παρασκευή και όλη την ημέρα του Σαββάτου τροποποίησαν την διαδρομή και το πρόγραμμα των αγώνων με την υπόδειξη του κομισάριου της UCI .

Δύσκολο το τερέν της διαδρομής μετά την συνεχή βροχόπτωση φέρνοντας τους αθλητές και τα ποδήλατα στα όρια τους .
Παρότι είχε αποφασιστεί να γίνουν 7 στροφές ο κομισάριος συνεκτιμώντας τις καιρικές συνθήκες αποφάσισε να γίνουν 4 στροφές στους άνδρες και 2 στις γυναίκες.

Στις 15.15 δόθηκε η εκκίνηση στον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την συμμετοχή περίπου 190 αθλητών.

Η διοργάνωση λόγο της συνεχούς βροχής και θέλοντας να διασφαλίσει την προστασία των αθλητών αποφάσισε την αλλαγή της διαδρομής. Νικητής στα 23 χλμ. αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Φωτιάδης. Δεύτερος ήταν ο Καλαμπούκας Χάρης και τρίτος ο Μυλωνίδης Αναστάσιος. Στα 10 χλμ. πρώτος ήταν ο Σταμούλης Γιώργος, δεύτερος ο Αποστολίδης Παύλος και τρίτος ο Κωνσταντίνου Φώτης.

γυναίκες έδειξαν κι αυτές μεγάλη τόλμη και μαχητικότητα. Καμιά δε δίστασε μπροστά στη λάσπη και στη δυσκολία. Στην ποδηλασία διακρίθηκαν οι Χριστοφόρου Άντρι (1η), Λαζοπούλου Βασιλική (2η) και Kostic Ivana (3η). Στο τρέξιμο των 23 χλμ. οι Cekoska Κατερίνα (1η), Μαλιμπόρσκα Ιρένα (2η) και Μάρτου Νικολέτα (3η) και των 10 χλμ. οι Κουκάκη Κατερίνα (1η), Γεωργοπούλου Βικτώρια (2η) και Σταμούλη Ζωή (3η).
Το Σάββατο εξελίχθηκε σε μια ενδιαφέρουσα αγωνιστική ημέρα μιας και οι εναλλαγές βροχής και καταιγίδας μετέτρεψαν το διήμερο σε rainy sfendami mountain festival. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.

Download the PDF file .

Comments

comments